Barbara's Bed&Breakfast

De B&B is gelegen in Sterrebeek, in een groene omgeving, niet ver van Brussels Airport, de Oostring rond Brussel en de E40 snelweg naar Leuven en Keulen. Openbaar vervoer is dichtbij (gratis shuttle indien mogelijk), gratis parkeren bij het huis.

U kan kiezen voor een contactloos verblijf of voor een persoonlijke ontvangst.

Uw evenwicht vinden, tot rust komen en goed slapen, daar gaan wij voor. Voor de rest is alles mogelijk en niets verplicht. We streven naar een duurzaam verblijf en verbeteren dit continu.

Er zijn vier moderne en comfortabele kamers, met aparte badkamer, gratis Wi-Fi en internet-tv met NetFlix en een uitgebreid aanbod sportkanalen. Koud/warm beheer is via een warmtepomp. Ontbijt wordt opgediend.

De B&B kan ook gehuurd worden door een groep. Er zijn diverse formules voor lang verblijf, halvedag, weekends, … We verzorgen bagagevervoer voor fietsers.

De ontbijtruimte is altijd open, in de tuin kan U relaxen, tuinieren of een barbecue organiseren met vrienden/collega's. Er is een ruimte voor vergaderingen of bijeenkomsten.

Winkels en diverse restaurants zijn te voet bereikbaar. Dichtbij vindt u ook een fitnessclub, een manège, een tennisclub en een golfclub (The National). Wandel- en fietspaden lopen langs het huis. Het Zoniënwoud is niet veraf.

Getuigenissen van eerdere gasten